Verenigde Staten 1989. Horror van Brian Yuzna. Met o.a. Billy Warlock, Devin Devasquez, Evan Richards, Ben Meyerson en Ben Slack.

VPRO Cinema

Een tiener uit het chique Beverly Hills denkt dat hij redelijk in de war is. Hij ontdekt via een videoband die hij van het vrindje van zijn zus krijgt, dat zijn familie tot een superieure soort behoort en zich voedt met het bloed van de verschoppelingen der maatschappij. De slachtoffers worden letterlijk uitgezogen tijdens liederlijke seksorgieën. Nuchtere kijkers vinden deze gore rolprent weinig fijn van smaak en vrezen dat al die grove brokken hen in de keel zullen blijven steken, maar vooral jonge griezelfanaten, die nog groen achter de oren zijn, zullen zich bescheuren over al dat gedoe. Bovendien gaan de idiote en misselijk makende speciale effecten van Screaming Mad George bij hen erin als zoete koek. Woody Keith en Rick Fry hebben het scenario voor dit bizarre werkje op hun geweten. Rick Fichter was de cameraman die deze ril-onzin vastlegde op de gevoelige laag. Is op video 4 tot 9m korter, maar dat mag de pret niet drukken.

credits

Regie:
Brian Yuzna
Cast:
Billy Warlock, Devin Devasquez, Evan Richards, Ben Meyerson, Ben Slack, Patrice Jennings, Heidi Kozak, Pamela Matheson, Connie Danese, Tim Bartell, Charles Lucia, David Wiley, David Wells, Brian Bremer, Davin Devasquez
Productie:
Keith Walley
Muziek:
Mark Ryder, Phil Davies
Jaar:
1989
Genres:
Horror, Familiefilm, Komedie
Trefwoorden:
Tienerfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Society (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken