Verenigde Staten 1995. Familiefilm van Mark Griffiths. Met o.a. Toran Caudell, Victor Rojas, Charles Napier, Matthew Sullivan en Alexandra Hedison.

VPRO Cinema

Tijdens een reis in Peru dwaalt de jonge Max (Caudell) af van zijn vader Robbie (Matthews) en diens vriendin Rebecca (Hedison). In de bergen ontmoet hij de stervende Logan (Ross) die hem een beeldje geeft, en vraagt dit te bezorgen aan `sexy woman` en aan niemand anders, als het volle maan is. De twee trawanten van de dode, Becker (Napier) en Velasco (Dean), zitten de jongen echter op de hielen. Ze hebben het beeldje nodig want anders is de schat die ze uit een Incagraf gestolen hebben niet kompleet en dus waardeloos. Max wordt geholpen door de jonge Peruaan Juanito (Rojas). Een spannend avontuur dat tegelijkertijd de gelegenheid biedt aan het jonge publiek om kennis te maken met de rijke Inca- cultuur. De twee jongens spelen hun rol met frisse overtuiging, de volwassenen worden twee-dimensioneel getekend. Goed opgebouwd scenario van Gordon Cassidy, naar een verhaal van Cassidy en Griffiths. Prachtige fotografie van Blake T. Evans. Ultra Stereo.

credits

Regie:
Mark Griffiths
Cast:
Toran Caudell, Victor Rojas, Charles Napier, Matthew Sullivan, Alexandra Hedison, Rick Dean, Ramsey Ross, Iris Peynado, Ramon Garcia, Reynaldo Arenas, Enrique Mondoa, Armando Mu[KL6]nez, Nikoletta Skarlatos, Robert De Vico, Maria Teresa Moya, José Huamán, Gary Morgan
Scenario:
Gordon Cassidy
Productie:
Julie Corman
Muziek:
Huyacaltia, Marc Ferrari, Danny Gill, Michael Mulholland, Lance Hedlund, Arthur Kempel
Schrijver:
Cassidy
Jaar:
1995
Genres:
Familiefilm, Actiefilm, Avonturenfilm
Trefwoorden:
Tienerfilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Max Is Missing (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken