Wat nu weer!?

1995, Wim Feyaerts, 30 minuten

België 1995. Familiefilm van Wim Feyaerts en Mark Damen. Met o.a. Sandrine André, Miranda Buytaert, Chadia Cambie, Robby Cleiren en Günter De Batselier.

VPRO Cinema

Pilot van Vlaamse soap voor tieners, veel te duidelijk geïnspireerd op de gelijksoortige Franse tv-hit HÉLÈNE ET LES GARÇONS. Leuke meiden, waaronder de ex-Miss België Meire, die uiteraard niet kan acteren. Plaats van het rendez-vous is niet het cafeteria zoals in Frankrijk, maar een overdekt pretpark, annex zwembad. Er zouden onderwerpen als school, verliefdheden, vrije tijd, en party's in behandeld moeten worden, maar het scenario van Jan De Vuyst is zo dom en ijl dat dit best gerangschikt kan worden bij het slechtste wat een tiener-soap ooit te bieden had. Op een doorsnee jaarlijks toneelavondje van school wordt bovendien stukken beter geacteerd. De dialogen zijn niet meer dan banaal. De bekende Peter Simons staat geboekstaafd als 'creative director'. Creatief? Director?

credits

Regie:
Wim Feyaerts, Mark Damen
Cast:
Sandrine André, Miranda Buytaert, Chadia Cambie, Robby Cleiren, Günter De Batselier, Robert De La Haye, Jeroen Maes, Stéphanie Meire, Martine Werbrouck, Jos Van Geel, Fred Van Kuyck, Geena Lisa
Scenario:
Jan De Vuyst
Muziek:
Peter Gillis, Alain Vande Putte
Jaar:
1995
Genres:
Familiefilm, Drama, Komedie
Trefwoorden:
Tienerfilm, Jeugdfilm, Soap opera
Landen:
België


op televisie
0 uitzendingen

Wat nu weer!? (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer