Duitsland 1997. Drama van Rainer Boldt. Met o.a. Jacques Breuer, Barbara Wussow, Michele Oliveri, Petra Zieser en Thomas Balou Martin.

VPRO Cinema

Pilotfilm voor een serie met acht (kortere) vervolgen. Zoals de titel het al aangeeft, gaat het om alleenstaanden. Die kunnen in die situatie belanden omdat een partner ze in de steek laat, omdat ze zich niet willen binden of omdat het nooit lukt een vaste partner te vinden. Middelpunt van de actie is een reclamebureau in de financi[KA3]ele hoofdstad van Duitsland, Frankfurt. In deze aflevering probeert de directeur van het bureau Mickey Hoffmann (Breuer) aan het account van uitgeverij Bornholm te komen via een ingang bij Rebecca (Wilde), die daar op de redactie werkt, maar op het cruciale moment laat ze het afweten. Ondertussen heeft Mickey kennis gemaakt met de charmante Anna-Sophia (Wussow), waarop hij wel een oogje heeft, maar het lukt niet om avances te maken en als hij een tweede poging wil ondernemen, blijkt zij het hoofd van de pr-afdeling te zijn. Mickey besluit dat vrouwen niks voor hem zijn, want alles loopt mis! Een pretentieloze relatiekomedie die beslist niet onderdoet voor Amerikaanse soortgenoten die het altijd klaarspelen razend populair te worden, vooral bij jongere kijkers. Scenario van Ecki Ziedrich en camerawerk van Peter Ambach.

credits

Regie:
Rainer Boldt
Cast:
Jacques Breuer, Barbara Wussow, Michele Oliveri, Petra Zieser, Thomas Balou Martin, Julia Heinemann, Claudine Wilde, Horst Janson, Rolf Becker, Rick Zeckai, Reinhold Behling, Julia Grimpe, Petra Hinze
Scenario:
Ecki Ziedrich
Muziek:
Joachim Löw
Jaar:
1997
Alt. titels:
Wieder allein
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Singles - Wieder allein (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken