Verenigde Staten 1996. Thriller van Anne Goursaud. Met o.a. Alyssa Milano, Johnathon Schaech, Xander Berkeley, Belinda Bauer en Camilla Belle.

VPRO Cinema

Milano was ooit een kind-sterretje in de Amerikaanse tv-serie [KL]Who`s the Boss?[KLE]. Nu heeft zij de hoofdrol in deze oninteressante rommel. Ze speelt een na[KA3]ief meisje dat naar L.A. gaat om les te nemen op een prestigieuze, maar decadente kunstacademie. Ze wekt de wellust op van een medestudent die leert beeldhouwen en een leraar van rond de vijftig. Onze heldin wiegt met d`r kont en draagt uitdagende, maar chique kleding. De film is een soort vervolg op POISON IVY uit 1992; via een hol gegeven is dat gekoppeld: Milano ontdekt het dagboek van de sexy hoofdrol uit die film (Drew Barrymore) en put er goede raad uit. In de finale krijg je de indruk dat de makers zich plotseling realiseerden dat ze een thriller aan het maken zijn, omdat ze de leraar die zo bezeten is van onze heldin een moorddadige amok laten maken. Al met al is dit dan weer een reden om vooral toch niet naar school te gaan. Het scenario is van Chloe King en het camerawerk van Sven Medencevic. Gedraaid in Panavision.

credits

Regie:
Anne Goursaud
Cast:
Alyssa Milano, Johnathon Schaech, Xander Berkeley, Belinda Bauer, Camilla Belle, Kathryne Dora Brown, Walter Kim, Victoria Haas, Tara Ellison, Mychal Wilson, Joey Krebs, Kate Rodger, Howard Brown
Scenario:
Chloe King
Productie:
Paul Hertzberg, Catalaine Knell
Muziek:
Joseph Williams
Jaar:
1996
Alt. titels:
Lily, Lily: Poison Ivy 2
Genres:
Thriller
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Poison Ivy 2: Lily (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken