Final Equinox

1995, Serge Rodnunsky, 120 minuten

Verenigde Staten 1995. Sciencefiction van Serge Rodnunsky. Met o.a. Joe Lara, Tina May, Gary Kasper, Martin Kove en Wolf Muser.

VPRO Cinema

Als speciale agent Lugar (Lara) met vakantie op de Maan is, wordt hij door zijn baas naar de Aarde teruggeroepen om de strijd op te nemen tegen gangster Torman (Kove), die hij al eens eerder achter de tralies had gekregen. Torman is via zijn handlanger Anton (Kapser) in het bezit gekomen van een buitenaards toestel dat ingezet werd bij een geheim project, Equinox genaamd. Het buitenaardse apparaat is een regenerator die een vegetatie ontketent, waardoor de Aarde vliegensvlug wordt overwoekerd. Als dat gebeurt, is er geen enkele vorm leven behalve de begroeiing meer mogelijk. Lugar staat flink onder tijdsdruk. Conventionele SF-film, die door zijn actie redelijk genietbaar is. Het scenario is van regisseur Rodnunsky en camerawerk van Pierre Chemaly.

credits

Regie:
Serge Rodnunsky
Cast:
Joe Lara, Tina May, Gary Kasper, Martin Kove, Wolf Muser, Ron Robbins, Rowdy Jackson, Robin Joi, Vincent Klyn, David Warner, Robin Joi Brown
Scenario:
Serge Rodnunsky
Productie:
Bates, Dan, Jimmy Lifter
Jaar:
1995
Genres:
Sciencefiction, Actiefilm
Trefwoorden:
SF-Film
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Final Equinox (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer