Verenigde Staten 1989. Drama van Steve Robman. Met o.a. Susan Lucci, John O'Hurley, Lauren Collins, Philip Casnoff en Kamar De Los Reyes.

VPRO Cinema

Isabelle Collins (Lucci) verleidt knappe weduwnaar Richard (Casnoff) om een killer in te huren en zich te ontdoen van haar steenrijke echtgenoot Stewart (O'Hurley). De goedgelovige Richard vindt een bajesklant, die zijn werk slordig doet en al snel in de kraag gevat wordt. Binnen de kortste keren verraadt hij Richard, waardoor die achter de tralies belandt. Richard houdt stijf zijn mond over Isabelle's medeplichtigheid, maar komt er te laat achter dat ze hem bedriegt met zijn verdediger. Als hij uitpakt tegenover de politie is het vogeltje al gevlogen. De sterke arm besluit niet bij te pakken te gaan neerzitten, want de misdaad mag zich niet lonen. Langdradige tv-thriller met een voorspelbaar scenario van Kenneth Berg.

credits

Regie:
Steve Robman
Cast:
Susan Lucci, John O'Hurley, Lauren Collins, Philip Casnoff, Kamar De Los Reyes, Joe Grifasi, Nicholas Campbell, Dean McDermott, Steve Edwards
Jaar:
1989
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Blood On Her Hands (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken