Psycho Cop 2

1994, Rif Coogan, 80 minuten

Verenigde Staten 1994. Thriller van Rif Coogan. Met o.a. Bobby Ray Shafer, Barbara Lee Alexander, Julie Strain, Roderick Darin en Nick Vallelonga.

VPRO Cinema

Deze sequel, die direct op de videoband uitkwam, is nog een graadje erger dan zijn toch al zo waardeloze voorganger. Een stel vrienden zijn van plan een geil vrijgezellen-feestje met het nodige gezuip te bouwen. Ze gebruiken het conferentiezaaltje van hun firma, waarin ze na werktijd een orgie willen aanrichten en ze bestellen daarvoor strippende meiden. Ze hebben allemaal ontzettend pech, want Joe Vickers, een psychisch gestoorde smeris (ja, die uit de titel), gespeeld door Shafer, dringt naar binnen want hij had hun voornemens afgeluisterd. Hij maakt iedereen koud omdat hij meent dat dergelijk 'overwerk' niet toegestaan is door de wet. Een van de aanwezigen moet deze engerd zien te overleven en te stoppen, want anders ontstapt Joe Vickers voor nog zo'n gewelddadige onzinfilm. Wat voor een scenario moet doorgaan is van Dan Povenmire. Het camerawerk is van Enak Mada.

credits

Regie:
Rif Coogan
Cast:
Bobby Ray Shafer, Barbara Lee Alexander, Julie Strain, Roderick Darin, Nick Vallelonga, Dave Bean, Alexandra Lakewood, Priscilla Huckleberry, John Paxton, Justin Carroll, Kimberly Spiess, Al Schuermann, Miles David Dougal
Productie:
David Andriole, Cassian Elwes, David Niven Jr., Bobby Ray Shafer, Edward Bates
Camera:
Enak Mada
Muziek:
Marc David Decker
Jaar:
1994
Alt. titels:
Psycho Cop 2: Psycho cop returns, Psycho cop returns
Genres:
Thriller
Trefwoorden:
Psycho
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Psycho Cop 2 (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer