Beckmann und Markowski - Tödliches Netz

1994, Vivian Naefe, 87 minuten

Duitsland 1994. Mysterie van Vivian Naefe. Met o.a. Gottfried John, Sydne Rome, Dominic Raacke, Niels-Bruno Schmidt en Benno Fürmann.

VPRO Cinema

Hauptkommissar Max Beckmann (John) uit Berlijn speurt met zijn assistent Markowski (Raacke) koortsachtig naar een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers zoekt onder de leden van een club van computerkrakers. Beckmann is verliefd op psychologe Karin Jensen (Rome). Hij maakt zich zorgen om haar zoon Nicolai (Schmidt) die met zijn vriend Chet (Fürmann) ook actief is in de computerclub. Nicolai en Chet zijn er met name in geslaagd binnen te dringen in een databank waarvan de eigenaars er alles voor over hebben om hun informatie te beveiligen. Lekkere krimi gesitueerd in het Duitse hackersmilieu, geschreven door Jochen Brunow. Prettig om de van oorsprong Amerikaanse Rome nog eens terug te zien; zij is het voormalige sensuele blondje dat inmiddels bijna de vijftig gepasseerd is en thans oma is, maar ze is nog steeds blond! Het camerawerk is van Martin Gressmann.

credits

Regie:
Vivian Naefe
Cast:
Gottfried John, Sydne Rome, Dominic Raacke, Niels-Bruno Schmidt, Benno Fürmann, Gudrun Okras, Ludger Pistor, Gerd Böckmann, Andreas Schmidt-Schaller
Scenario:
Jochen Brunow
Camera:
Martin Gressmann
Muziek:
Ulli Kümpfel
Jaar:
1994
Alt. titels:
Tödliches Netz
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Reageer