Striptease Killer

1996, Riffat A. Khan, 85 minuten

Verenigde Staten 1996. Thriller van Riffat A. Khan. Met o.a. Jan Michael Vincent, Joe Estevez, Lisa Comshaw, David Underwood en Steve Maloney.

VPRO Cinema

Een aalgladde seriemoordenaar verleidt zijn vrouwelijke slachtoffers, krijgt ze vervolgens zo ver dat ze zich voor hem uitkleden en komt aan zijn gerief door ze te vermoorden. Een speelkaart die hij achterlaat, is het bewijs van zijn werk. De smeris die jacht op hem maakt, vordert geen steek met zijn onderzoek, waarop de gestoorde killer hem gaat uitdagen en dat duurt dan tot in de finale, waarin blijkt dat hoogmoed voor de val komt en dat je je tegenstander nooit moet onderschatten. Wie opmerkt dat een dergelijk verhaal hem bekend in de oren klinkt heeft volkomen gelijk, want van zulke werkjes gaan er gemakkelijk dertien in een dozijn. Vergeet niet dat Vincent en Estevez aan het werk moeten blijven en dat ze geen rollen mogen spelen die boven hun macht grijpen (anders worden de onvoorwaardelijke fans boos).

credits

Regie:
Riffat A. Khan
Cast:
Jan Michael Vincent, Joe Estevez, Lisa Comshaw, David Underwood, Steve Maloney, Loralei Ashley, Kelly Tata, David Tunno, Quincey Reynolds
Jaar:
1996
Genres:
Thriller
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Striptease Killer (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer