Duitsland 1998. Mysterie van Peter Fratzscher. Met o.a. Miroslav Nemec, Udo Wachtveitl, Michael Fitz, Sascha Laura Soydan en Haydar Horlu.

VPRO Cinema

Aannemer Rohloff wordt in zijn kantoor door zijn Turkse medewerker Sinan (Zorlu) neergeslagen. Bengi Can (Soydan), een begaafde jonge Turkse mode-ontwerpster die illegaal in Duitsland verblijft, was getuige van het drama, maar zij blijft liever uit de buurt van de politie. Voor speurder-commissaris Batic (Nemec) en commissaris Leitmayr (Wachtveitl) is er maar [KA1]e[KA1]en verdachte: Sinan. Alleen Bengi weet dat hij onschuldig is... Gelukkig maar dat de collega van Batic en Leitmayr, Carlo-met-de- pruik Menzinger (Fitz) er is, en hij vervolgt met succes een totaal ander spoor. Weelderige Corba als Annette Rohloff, de dubbelhartige weduwe, is sexier dan ooit te voren. Sydan en Dal zijn aandoenlijk als de twee zusjes en Horlu is de mooie jongen, die verneukt wordt. De slotsc[KA2]ene`s zijn heel spectaculair voor een aflevering van een `moord na het journaal van acht uur` (op zondagavond). Het scenario is van Orkun Ertener die heel aardig het milieu van Turken in Duitsland beschrijft. Het camerawerk is van Pascal Hoffmann. Negentiende zaak van de cops uit München, aflevering 379.

credits

Regie:
Peter Fratzscher
Cast:
Miroslav Nemec, Udo Wachtveitl, Michael Fitz, Sascha Laura Soydan, Haydar Horlu, Burcu Dal, Cornelia Corba, Berrit Arnold, Christoph Krix, Silvia van Spronsen, Ceren Dal, Erman Okay
Scenario:
Orkun Ertener
Camera:
Pascal Hoffmann
Muziek:
J.J. Gerndt
Jaar:
1998
Alt. titels:
In der Falle
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - In der Falle (1998) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken