Verenigde Staten 1996. Romantiek van Bryan Gordon. Met o.a. Josh Charles, Anne Heche, John Goodman, Christine Lahti en Peter Riegert.

VPRO Cinema

Een jongeman wil wanhopig bij de radio als verkeersverslaggever vanuit de lucht, maar deze ambitie wordt gedwarsboomd door een knappe vriendin die te pas en te onpas in zijn leven verschijnt. Als hij verhuist naar het door auto`s vergeven L.A., waar zij werkt, krijgt onze held de kans beide dilemma`s op te lossen. Deze middelmatige romantische komedie wordt gedragen door de combinatie van jong talent [KA1]en door de wol geverfde acteurs met bekende smoelen. Bij die laatsten hoort ook Goodman (THE FLINTSTONES) die uitstekend is als de verwaande superstar onder de verkeersverslaggevers, maar hij verschijnt niet genoeg in beeld om deze film zo speciaal en alternatief te maken als hij pretendeert te zijn. Het scenario is van regisseur Gordon, het camerawerk komt voor rekening van Bernd Heinl.

credits

Regie:
Bryan Gordon
Cast:
Josh Charles, Anne Heche, John Goodman, Christine Lahti, Peter Riegert, Christine Ebersole, Wil Wheaton, Dey Young, Bob Balaban, David Rasche, Brent Spiner
Scenario:
Bryan Gordon
Muziek:
Michael Convertino
Jaar:
1996
Genres:
Romantiek, Komedie
Trefwoorden:
Romantische komedie
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Pie in the Sky (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken