Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Phillip Rhee. Met o.a. Phillip Rhee, Gina Gershon, Christopher McDonald, Dee Wallace en Mark Rolston.

VPRO Cinema

Standaard martial-arts actiefilmpje voor de videomarkt. Karatecrack Tommy Lee reist af naar Liberty, dat in-the-middle- of-nowhere ligt, om zijn zus een bezoekje af te leggen. Hij ontdekt dat een groepje red-neck-wrekers meent dat het blanke ras superieur is. De neo-nazi`s terroriseren de inwoners van voornoemd plaatsje en proberen er de macht over te nemen. Tommy besluit dat het tijd wordt een daad te stellen en bindt de strijd met hen aan en krijgt daarbij de volle steun van zijn zwager sheriff Jack Banning (McDonald) en de leuke onderwijzeres van het schooltje, Margo Preston (Gershon). Niet veel aan, wel veel rake klappen en nodeloos geweld. Het scenario werd in elkaar geknutseld door Barry Gray en Deborah Scott. CFI-color en Dolby Digital.

credits

Regie:
Phillip Rhee
Cast:
Phillip Rhee, Gina Gershon, Christopher McDonald, Dee Wallace, Mark Rolston, Peter Simmons, Cristina Anzu Lawson, Michael Bailey Smith, Justin Brentley, Andra R. Ward, Barbara Boyd, Kitao Sakurai, Cole S. McKay, Steve Hulin, Jack C. Thomas
Kijkwijzer:
JID
Jaar:
1995
Alt. titels:
No Turning Back
Genres:
Actiefilm
Trefwoorden:
Martial-arts
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen