Duitsland 1996. Mysterie van Thorsten Näter. Met o.a. Manfred Krug, Charles Brauer, Kurt Hart, Chantal de Freitas en Derval de Faria.

VPRO Cinema

Tijdens een dansuitvoering in een Afrikaans cultureel centrum zakt een man in elkaar met een mes in zijn lichaam. Ongeveer tegelijkertijd hoort de kripo in Hamburg dat een steenrijke aannemer Mewes zelfmoord gepleegd zou hebben. De inspecteurs Stoever (Krug) en Brockm[KA3]oller (Brauer) stoten tijdens hun onderzoek op een voor hen ongewoon voorwerp: een fetisj-pop met een foto van de bouwer. Vervolgens komt Mewes` zoon om het leven. Het dienstmeisje van de Mewes, Celine Martial (De Freitas), is voodoopriesteres. Stoevers belangstelling voor de voodootempel is meteen gewekt. Wie profiteerden er allemaal van de dood van vader en zoon Mewes? Een spannende krimi over een dubbele moord met een scenario van regisseur Näter naar een idee van Nicole Schürmann. Op de achtergrond exotica: bloedoffers, voodoopriesters en bijbehorende rituelen, waarvan Brocki diep onder de indruk lijkt te zijn, zijn collega Paul laat dat koud. Hij koopt wel popjes die hij uitdeelt met leuke commentaren. De 27ste zaak van ons duo en aflevering 331.

credits

Regie:
Thorsten Näter
Cast:
Manfred Krug, Charles Brauer, Kurt Hart, Chantal de Freitas, Derval de Faria, Elisabeth Schwarz, Rolf Becker, Udo Schenk, Oliver Betke
Schrijver:
Nicole Schürmann
Jaar:
1996
Alt. titels:
Fetischzauber
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Fetischzauber (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken