Without Malice

2000, Rob W. King, 120 minuten

Verenigde Staten 2000. Thriller van Rob W. King. Met o.a. Craig Sheffer, Jennifer Beals, Corey Haim, Gabrielle Anwar en Adam Harrington.

VPRO Cinema

Als Paul Venters (Sheffer) voor een weekend in de Canadese wouden gaat jagen met Marty Pollard (Haim), de jongere broer van zijn vriendin Susan (Pollard), gebeurt er bij een berenjacht een ongeluk. Terwijl zij beiden op het beest schieten, raken ze een in het struikgewas niet opgemerkte ranger dodelijk en is het niet duidelijk uit wiens geweer het fatale schot is gekomen. Althans zo lijkt het aanvankelijk voor de kijker, maar deze wordt toch wel wat wantrouwig als een tweede ranger, Samantha Wilkes (Beals), de achtervolging inzet. Een uur lang blijft het onduidelijk waarom de jagers nu opgejaagd worden, maar dan heeft Marty's verleden de onverwachte gebeurtenissen ingehaald en de kijkers twijfelen dan niet langer over een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Best een onderhoudende suspensefilm met een plezierige Beals en Haim nu eens in een wat andere rol dan we van hem gewend zijn.

credits

Regie:
Rob W. King
Cast:
Craig Sheffer, Jennifer Beals, Corey Haim, Gabrielle Anwar, Adam Harrington, Ian Blac, Blaine Hart, Dan MacDonald, Ian MacLean
Jaar:
2000
Genres:
Thriller
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Without Malice (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer