Duitsland 2001. Mysterie van Detlef Rönfeldt. Met o.a. Dominic Raacke, Boris Aljinovic, Ernst-Georg Schwill, Dana Vávrová en Alexander Radszun.

VPRO Cinema

Hauptkommissar Till Ritter (Raacke) heeft een nieuwe partner, Felix Stark (Aljinovic), nadat collega Hellmann (Stefan J[KA3]urgens) de dienst verlaten had. Aanvankelijk konden ze elkaar niet goed lijden, maar het ijs is snel gebroken als zij met zwart werk, gestolen kunstvoorwerpen en moord te maken krijgen. Illegale schoonmaaksters verschaffen waardevolle inlichtingen voor lucratieve inbraken, via de Poolse `herder`, Emil Sowa (Doermer) aan de maffia. Als er een dode valt en illegale arbeider Dariusz (Davor) die getuige was, uit angst onderduikt, komen Ritter en Stark op het spoor van de vermoedelijke daders, de gebroeders Marco (Radszun) en Siggi K[KA3]ohler (Von Sohlern). Ritter laat er zelfs zijn vakantie naar Cuba voor schieten, terwijl hun pad gekruist wordt door mooie Theresa (Vavrova), die ook uit Polen afkomstig is. Het scenario van Pim Richter en Andreas Pflüger is niet verrassend en de film moet het hebben van het overigens zeer goede spel van Raacke en Aljinovic. Het camerawerk is van James Jacobs. Aflevering 466. Werktitel: BÄRCHEN & TRAUMLOS.

credits

Regie:
Detlef Rönfeldt
Cast:
Dominic Raacke, Boris Aljinovic, Ernst-Georg Schwill, Dana Vávrová, Alexander Radszun, Gilbert von Sohlern, Christian Doermer, Manfred Andrae, Peter Davor
Camera:
James Jacobs
Muziek:
Andreas Koslik
Jaar:
2001
Alt. titels:
Berliner Bärchen, Bärchen & Traumlos
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Berliner Bärchen (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken