Duitsland 1999. Mysterie van Kaspar Heidelbach. Met o.a. Klaus J. Behrendt, Dietmar Bär, Anna Loos, Henning Baum en Brigitte Janner.

VPRO Cinema

Smeris Ben Keller (Baum) gaat van de drugsbrigade naar de moordbrigade van Max Ballauf (Behrendt) en Freddy Schenk (B[KA3]ar). Bens vriendin Monika Fenner blijft bij de narcotica- afdeling. Een dag later is ze dood. De zaak is in handen van Max en Freddy, maar de hevig ge[KA3]emotioneerde Ben gaat zelf op onderzoek uit en zoekt de dader in drugskringen in de Turkse gemeenschap. Max en Freddy hebben de grootst mogelijke moeite om de zaak in goede banen te leiden totdat Mihriban Aslik (Gültekin) een door Ben verdacht dealertje ontlast. Via haar komen de twee commissarissen op het spoor van corruptie en blijkt de zaak heel anders in elkaar te zitten dan men aanvankelijk aannam. Het scenario is van Robert Schwenke en Jan Hinter. Het camerawerk is van Arthur W. Ahrweiler. Aflevering 422.

credits

Regie:
Kaspar Heidelbach
Cast:
Klaus J. Behrendt, Dietmar Bär, Anna Loos, Henning Baum, Brigitte Janner, Jan-Gregor Kremp, Emel Gültekin, Wilfried Hocholdinger, Günther Lamprecht
Scenario:
Robert Schwenke
Camera:
Arthur W. Ahrweiler
Jaar:
1999
Alt. titels:
Drei Affen
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Drei Affen (1999) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken