S.O.S. Barracuda - Der Mädchenjäger

2001, Michael Bielawa, 93 minuten

Duitsland 2001. Avonturenfilm van Michael Bielawa. Met o.a. Nick Wilder, Oliver Bootz, Sandra Keller, Nadja Abd el Farrag en Peter Gavajda.

VPRO Cinema

Na twee avonturen in de Oostzee, volgen nu drie nieuwe belevenissen in de Middellandse Zee rondom het droomeiland Mallorca. Van de oorspronkelijke rolverdeling is alleen Wilder nog overgebleven als Jan Fehrmann. De vaste bezetting wordt nu gevormd door Eva Stein (Abd el Farrag), een oogverblindende jonge vrouw, die van Marokkaans-Duitse afkomst is, moeders mooiste Marc Hinrichs (Bootz) en robbedoes Tina Sch[KA3]onborn (Keller). Omdat ze zich in vreemde wateren bevinden, heeft de kapitein van de Spaanse politie Gabriel Crespo (Gavajda) het voor het zeggen. Het scenario van Marc Terjung is niet al te origineel en gaat over illegale vrouwenhandel, drugssmokkel en prostitutie, waarbij Jans clubje betrokken raakt als Judith (Knauer), de dochter van Tamara (May), de viendin van de onbetrouwbare Manfred Maybach (Greiling) spoorloos verdwijnt. Niet alle actie is op het water (gelukkig maar). De decorzetting is niet toevallig, maar zo langzamerhand moet de hoeveelheid films die op de Balearen spelen de Duitse kijker toch de strot uit komen.

credits

Regie:
Michael Bielawa
Cast:
Nick Wilder, Oliver Bootz, Sandra Keller, Nadja Abd el Farrag, Peter Gavajda, Michaela May, Anja Knauer, Michael Greiling, Mickey Hardt, Ingrid van Bergen
Jaar:
2001
Alt. titels:
Mädchenjäger, Der
Genres:
Avonturenfilm, Actiefilm
Trefwoorden:
Avonturenfilm
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Reageer