Verenigde Staten 1997. Avonturenfilm van Jorge Montesi. Met o.a. Michele Greene, David Carradine, Cathy Lee Crosby, John Wesley Shipp en Lee Majors.

VPRO Cinema

Willa (Greene) komt in het bezit van een oud dagboek, waarin de schrijver melding heeft gemaakt van een fabelachtige goudschat in Dos Santos. Samen met avonturier Shaw (Carradine) organiseert zij een expeditie om het goud te zoeken. Zowel Shaw als Willa hebben buiten de waard gerekend met schurk Stark (Majors), die lucht heeft gekregen van haar onderneming en met zijn bende de jacht op de schat opent. Stark is een gewetenloze vent en voor hem hebben alleen kostbaarheden waarde en tellen mensen niet mee. De afloop van het tamelijk conventionele scenario van Michael De Guzman en Rick Natkin naar diens verhaal zie je al lang van te voren aankomen, maar er wordt geprobeerd om je tot op het laatste moment te laten twijfelen. Een onderhoudende, maar redelijk tamme film. Greene is heel aardig en doet het leuk. De regie van Montesi is pure routine. Het camerawerk van Thomas Burstyn is OK.

credits

Regie:
Jorge Montesi
Cast:
Michele Greene, David Carradine, Cathy Lee Crosby, John Wesley Shipp, Lee Majors, Hillary Danner, Brent Hinkley, Jim Byrnes
Productie:
Daniel Schneider, Robert W. Christiansen, Rick Rosenberg
Muziek:
Fred Karlin
Jaar:
1997
Genres:
Avonturenfilm, Actiefilm
Trefwoorden:
Avonturenfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen