Verenigde Staten 1997. Misdaad van Robert Lieberman. Met o.a. Caroll Baker, Dean Cain, Kelly Rown, Jordan Williams en Robert Patrick.

VPRO Cinema

De pilot voor een serie die nimmer de thuisbioscoop met afleveringen mocht doen vereren. James D. Parriott schreef het scenario naar een personage dat bedacht werd door de schrijfster van griezelverhalen Anne Rice. Een jonge onervaren, maar goudeerlijke politieman Tony Moran (Cain) moet ontslag nemen, voordat hij het oneervol krijgt, omdat hij bij een arrestatie de dienstvoorschriften zou hebben overtreden, waardoor er een dode viel. Hij wil zijn onschuld bewijzen en krijgt hulp van de geest van sergeant Daniel Ryan (Patrick), een smeris, die met zijn corrupte collega's nog een appeltje te schillen heeft. Zo kon dit duo samen bij nog heel wat andere smerige zaakjes betrokken raken, maar de sponsors kregen koude voeten en maakten de producenten bang, ondanks het feit dat deze aflevering beslist niet ongenietbaar is. Degelijk tv-werk, vakkundig gemaakt, maar niet origineel. Gesitueerd in New Orleans, een turbulente, muzikale stad met veel occult gedoe.

credits

Regie:
Robert Lieberman
Cast:
Caroll Baker, Dean Cain, Kelly Rown, Jordan Williams, Robert Patrick, Alexandra Lee, Richard Bradford, Stan Shaw, Drew Snyder
Scenario:
James D. Parriott
Productie:
Dean Cain, Robert Lieberman, Ann Rice, Joe De Oliveira
Jaar:
1997
Genres:
Misdaad, Horror, Fantasy
Trefwoorden:
Fantasy, Occultisme
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Rag and Bone (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken