Kate's Addiction

1999, Eric DelaBarre, 90 minuten

Verenigde Staten 1999. Thriller van Eric DelaBarre en Eric Delabarre. Met o.a. Kari Wuhrer, Farrah Forke, Matt Porretta, Joel Gretsch en Natalie Radford.

VPRO Cinema

Sara Ryan (Forke) hoopt met Dylan (Porretta) te gaan trouwen. Hij wordt vermoord en juist op dat moment is een jeugdvriendin van vroeger opgedoken: Kate McGrath (Whurer), die Sara troost en bij haar intrekt. Sara is onkundig van het feit dat Dylan stierf door het toedoen van Zoey (Radford), een intieme vriendin van Kate. Kate probeert ondertussen Sara over te halen tot het realiseren van een jeugddroom, die ze ooit samen koesterden: een bloemenwinkel beginnen, maar Sara is inmiddels verliefd geworden op fotograaf Jack (Gretsch). Kate is razend van jaloezie en probeert Sara's pas voor een tweede maal af te snijden. Sara realiseert zich bijna te laat dat ze in een isolement is geraakt door Kate's toedoen, maar gelukkig ontsnapt zij tijdig aan Kate's ziekelijke obsessie. Het scenario van regiseur DelaBarre, die zelf even te zien is als een van de agressieve figuren, is eigenlijk trash, maar het is een superieure B-film dankzij de goede en aantrekkelijke hoofdrollen van Wuhrer en Forke. Het camerawerk is van Jeffrey Wilkins. De film werd geproduceerd voor een heel laag budget, slechts $ 74.000 dollar; zoiets is heel knap, maar ook te zien. Ook bekend als CIRCLE OF DECEPTION.

credits

Regie:
Eric DelaBarre, Eric Delabarre
Cast:
Kari Wuhrer, Farrah Forke, Matt Porretta, Joel Gretsch, Natalie Radford, Daniel Henry Murray, Lyle Kanouse, John Billingsley, Van Quattro, Robin Norris, Julian Sado, Eric Delabarre, Sam Ameen, Matt Poretta, Matthew Porretta, Matthew Borlenghi
Productie:
Robin Norris, Laura Caulfield, Tom Browne, Eric DelaBarre, Christian Hoagland, Welden Rosemary
Camera:
Jeffrey Wilkins
Muziek:
Bill Conn
Jaar:
1999
Alt. titels:
Circle of Deception, Circle of deception, Une femme en perdition
Genres:
Thriller
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Kate's Addiction (1999) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer