Duitsland 1996. Drama van Bernd Fischerauer. Met o.a. Senta Berger, Friedrich von Thun, Daniela Ziegler, Konstantin Wecker en Birgit Daniel.

VPRO Cinema

In de vorige aflevering kreeg Judith (Daniel), de dochter van Dr. Martin (Berger), een baby. Een van de leraren van school, Constantin Neumann (Ricciarelli), is de vader. De bevalling ging gepaard met complicaties. Helaas overleeft de baby niet. Door het overlijden wordt de verstandhouding met Judiths moeder beter en komen Judith en Constantin nader tot elkaar. Ook Dr. Schwarz (Von Thun) en Dr. Martin vinden elkaar, terwijl Charlotte (Ziegler) gelukkig wordt met een ondernemer. Dat het pad der liefde niet over rozen gaat, maakt deze aflevering overduidelijk. Het scenario van regisseur Fischerauer is enigszins aan de banale kant, maar het spel staat op gelijk niveau als de vorige afleveringen en Wasserburg blijft wunderschön. Het camerawerk is van Rainer Gutjahr.

credits

Regie:
Bernd Fischerauer
Cast:
Senta Berger, Friedrich von Thun, Daniela Ziegler, Konstantin Wecker, Birgit Daniel, Gabriele Dossi, Guilio Ricciarelli, Joachim Kemmer
Camera:
Rainer Gutjahr
Jaar:
1996
Alt. titels:
Entscheidungen
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Doktersdrama, Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen