Duitsland 1989. Misdaad van Michael Mackenroth. Met o.a. Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz en Wolfgang Preiss.

VPRO Cinema

Het bedrijf Inter-Stahl zou in illegale wapenexport verwikkeld zijn. Bovendien zijn er financi[KA3]ele problemen. Na de z.g. zelfmoord van directielid-aandeelhouder Heinrich Baumann (Mattausch) komt voorzitter van de raad van bestuur Bodo von Heysen (Preiss) onder grote druk te staan van de pers, zijn zakelijke partners en aandeelhouders, die hem niet meer vertrouwen. Bovendien proberen Baumanns weduwe, zijn broer en zus Von Heysen het vuur aan de schenen te leggen, omdat ze hem verantwoordelijk houden voor de dood van Heinrich. De heren uit de titel zijn snel achter de illegale wapenexport, maar om van de zelfmoord een moord te maken valt niet mee. Het scenario is als vanouds van Harald Vock en deze aflevering is niet meer en niet minder dan een vorige.

credits

Regie:
Michael Mackenroth
Cast:
Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz, Wolfgang Preiss, Claudia Wedekind, Klaus Guth, Monika Schwarz, Dietrich Mattausch
Productie:
Doris J. Heinze
Jaar:
1989
Alt. titels:
Männer vom K3 - Volle Deckung, Kopf runter!, Die, Volle Deckung, Kopf runter!
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen