The Sex Files: Sexecutioner

1998, J.T. Finch, 88 minuten

Verenigde Staten 1998. Erotiek van J.T. Finch. Met o.a. Jennifer Thomas, Loryn Miller, Bob Cain, Robert M. Shaw en Skip Dumas.

VPRO Cinema

In een gevangenis in Californi[KA3]e is de beul die de zware schakelaar voor de electrische stoel overhaalt, een zekere Mr. X. De gevangene die ge[KA3]executeerd moet worden, blijft een tijdje alleen met de beul en het blijkt dat de persoon, die gehuld is in een vormeloze zwarte pij, waarin alleen de ogen zichtbaar zijn, een vrouw (Thomas) is. De ter dood veroordeelde krijgt voordat hij onder hoogspanning het tijdelijke met het eeuwige verwisselt van haar een speciale behandeling, die de hartstocht hoog laat oplaaien. Zo passeren een seriemoordenaar (Shaw), een kannibaal (McGabe) en Ray Swanson (Johnston) de revue. Ook het bewakend personeel komt aan zijn trekken. Dit bizarre verhaal werd bedacht door J.T. Finch, die onder die naam ook regisseerde. De film komt traag op gang en zoals gebruikelijk is er nauwelijks sprake van enig spel, maar de lichamen zijn mooi (als dat je smaak is). Overigens mensen worden in de V.S. niet meer gedood op de electrische stoel; men is overgeschakeld op de dodelijke injectie - een stuk humaner (!). Ook bekend als MR. X.

credits

Regie:
J.T. Finch
Cast:
Jennifer Thomas, Loryn Miller, Bob Cain, Robert M. Shaw, Skip Dumas, C. Johnston, Kenneth McCabe, Blake Pickett, Jamaica Charley, Marj Fish, C.C. Costigan, David Wilson
Jaar:
1998
Alt. titels:
Sex Files: Sexecutioner, The, Sexecutioner, Mr. X
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Reageer