Besuch aus Bangkok

2001, Susanne Hake, 90 minuten

Duitsland 2001. Komedie van Susanne Hake. Met o.a. Stephan Schwarz, Richard Barenberg, Katharina Meinecke, Alissa Jung en Anna Brass.

VPRO Cinema

Het bezoek van de twintig-jarige Somchai (Barenberg) uit Thailand op de veertigste verjaardag van Sabine Strelitz- K[KA3]ohlermann (Meinecke) valt volledig verkeerd, want Somchai blijkt op zoek te zijn naar zijn vader. Hiervoor komen in aanmerking: Sabine`s man, familierechter Dr. Helmut K[KA3]ohlermann (Schwarz), kroegbaas Max Gerhardt (Lansink), schooldirecteur G[KA3]unther Teubner (Schenk), die ooit een seksreisje naar Thailand maakten in het grijze verleden. Dat wordt eventjes zweten en vooral de hete aardappel aan elkaar doorgeven. Het scenario van Nicole Houwer wijkt nauwelijks af van oude Duitse films met een vergelijkbare intrige - ze zijn meestal heel wat beter. Bovendien draagt voornoemde Nicole ook nog een laffe eindoplossing aan: een vierde man draait voor de kosten op. Het spel kan ermee door, maar het is nauwelijks opwindend. Het camerawerk is van James Jacobs.

credits

Regie:
Susanne Hake
Cast:
Stephan Schwarz, Richard Barenberg, Katharina Meinecke, Alissa Jung, Anna Brass, Udo Schenk, Leonard Lansink, Sabine Vitua, Stephan Schwartz, Stephen Schwartz
Camera:
James Jacobs
Jaar:
2001
Genres:
Komedie
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Besuch aus Bangkok (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer