Verenigde Staten 1995. Romantiek van Fred Kennamer. Met o.a. Susie Cusack, Bo Eason, Matt Battaglia, Marissa Ribisi en Bill Brochtrup.

VPRO Cinema

Nadat hun relatie al drie jaar verbroken was, ontmoeten Angie (Cusack) en Jamie (Eason) elkaar weer opnieuw. Ze zijn achteraf blij dat het toeval hen heeft toegelachen en ze halen hun hartstochtelijke vriendschapsbanden weer aan, maar dan ontdekt Angie dat het toeval toch niet zo`n rol gespeeld had om de brokken van haar relatie weer te lijmen. Ondertussen is Rita (Ribisi) met wie Angie haar flat deelt, verliefd geworden op Jamie voor wie ze als postillon d'amour gefungeerd had. Op een party komen al deze misverstanden tot een hoogtepunt en tot een oplossing. Het scenario voor deze onbenullige relatiefilm over aantrekken en afstoten is van regisseur Kennamer. Het spel van de rolverdeling is OK. Het camerawerk is van James Rosenthal.

credits

Regie:
Fred Kennamer
Cast:
Susie Cusack, Bo Eason, Matt Battaglia, Marissa Ribisi, Bill Brochtrup, Mia Cottet, Michael David Lally, Karl Makinen, Andy Mylar, Jill Schoelen
Productie:
Michael Huens, David DeCoteau, Frederick Hess
Camera:
James Rosenthal
Muziek:
Chris Hardin
Jaar:
1995
Genres:
Romantiek, Komedie
Trefwoorden:
Romantische komedie
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Not Again! (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken