Expect to Die

1997, Jalal Merhi, 91 minuten

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van Jalal Merhi. Met o.a. Jalal Merhi, David Bradley, Evan Lurie, Bob Cotie en Joseph D. Clark.

VPRO Cinema

Dr. Vincent MacIntyre (Bradley) heeft een nieuwe strategische uitvinding gedaan. Bij het uittesten door het leger komt een man om het leven en de aankoop wordt afgeblazen. De verongelijkte MacIntyre neemt daarop contact met onderwereldcapo Dacastino (Cotie) die het wapen aan de hoogste bieder onder de vijandelijke mogendheden wil verkopen. Special agent Justin Blake (Merhi) moet tijdig voorkomen dat MacIntyre`s uitvinding in verkeerde handen valt. Om Blake te stoppen wordt zijn lieve vrouwtje (Lurie) gekidnapt, maar dat werkt als een rode lap voor een stier. Een hersenloze, monotone film die het geweld verheerlijkt. Volslagen ongeloofwaardig en slecht geacteerd. Alleen te pruimen voor onvoorwaardelijke fans van Merhi die menen dat hij veel beter is dan Chuck Norris of Idi Amin, de mensenetende president van Oeganda die nooit meer is teruggevonden en zijn laatste dagen gesleten heeft in een aards paradijs voor terroristen.

credits

Regie:
Jalal Merhi
Cast:
Jalal Merhi, David Bradley, Evan Lurie, Bob Cotie, Joseph D. Clark, Brad Milne, Bill Pickels, Lazar Rockwood, Kevin Lund
Jaar:
1997
Genres:
Actiefilm, Misdaad
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Expect to Die (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer