Mortal Kombat Annihilation

1997, John R. Leonetti, 90 minuten

Verenigde Staten 1997. Fantasy van John R. Leonetti. Met o.a. Robin Shou, Talisa Soto, James Remar, Sandra Hess en Lynn Red Williams.

VPRO Cinema

Nog maar net terug op de goede, oude aarde na hun zegenrijke `mortal kombat` worden de menselijke krijgers bijeengeroepen door Rayden (Remar), de god van de donder en de bliksem. De hemel scheurt open en daar verschijnt Shao-Kahn, de keizer van het hiernamaals, met zijn gruwelijke troepen. Hij daagt hen uit: God schiep de wereld in zes dagen. Shao-Kahn zal hem in evenveel dagen vernietigen en de zevende dag zal de mensheid voor altijd rusten... in vrede. Wederom anderhalf uur zinloze vechtpartijen die herhalingen zijn van het eerste deel. Voer voor de fervente fans van het videospel waarop de film is gebaseerd. Je hoeft de vorige film niet gezien hebben om deze te kunnen volgen. De schitterende speciale effecten kunnen het gebrek aan een behoorlijk plot niet goedmaken. Over acteerprestaties hoeven we helemaal niets te vertellen, want die zijn er niet. Het onzinnige scenario werd geschreven door Brent V. Friedman en Bryce Zabel naar het verhaal van Lawrence Kassanoff, Joshua Wexler en John Tobias, die zich baseerden op het videospel dat bedacht werd door Ed Boon en John Tobias. Het camerawerk is Matthew F. Leonetti. Dolby Stereo SR Digital.

credits

Regie:
John R. Leonetti
Cast:
Robin Shou, Talisa Soto, James Remar, Sandra Hess, Lynn Red Williams, Brian Thompson, Reiner Schöne, Irina Pantaeva, Marjean Holden
Scenario:
Brent V. Friedman
Muziek:
George S. Clinton
Jaar:
1997
Alt. titels:
Mortal Kombat destruction finale
Genres:
Fantasy, Actiefilm
Trefwoorden:
Martial-arts, Fantasy
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Mortal Kombat Annihilation (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer