Duitsland 2000. Mysterie van Peter Fratzscher. Met o.a. Miroslav Nemec, Udo Wachtveitl, Michael Fitz, Dennis Grabosch en Lenore Capell.

VPRO Cinema

Peter Burkhardt (Lubowksi) die hoofdrol in de dagelijkse soap Total das Leben speelt, is vermoord tussen de decors van de studio gevonden. Uit de lijkschouwing blijkt dat de vindplaats en de plaats van het misdrijf niet dezelfden zijn. Batic (Nemec) en Leitmayr (Wachtveitl) zitten met een wie-is-de-dadergeval. In aanmerking komen: producent Alex Scheffer (Duda), Felicitas Sassner (Capell) die de pr doet, Burkhardts concurrent-collega Hellberg (Grabosch) die zijn plaats wil innemen, medespeelster Vera Niessen (Leonhard) de veertien-jarige vurige fan Bettina Faber (Helm) of haar moeder Carola (B[KA3]ohm). Tenslotte is er ook Carlo Menzinger (Fitz) die zich ontpopt als afperser op het studioterrein. Het scenario van Markus Stromiedel is weinig indrukwekkend al maakt het handig gebruik van de tv-studio met zijn gangen, kelders en geheime in- en uitgangen. De hoofdrollen geven aardige nummertjes toneel weg, maar het verhaal blijft je niet echt bij. Het camerawerk is van Jörg Schneider. Aflevering 457.

credits

Regie:
Peter Fratzscher
Cast:
Miroslav Nemec, Udo Wachtveitl, Michael Fitz, Dennis Grabosch, Lenore Capell, Alexander Duda, Luise Heim, Iris Böhm, Seyfi Oelmez, Karl Moik, Manu Lubowski
Camera:
Jörg Schneider
Muziek:
J.J. Gerndt
Jaar:
2000
Alt. titels:
Einmal täglich
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Einmal täglich (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken