Duitsland 2002. Drama van Otto Retzer. Met o.a. Klausjürgen Wussow, Uschi Glas, Gerd Silberbauer, Wolf Roth en Konstantin Graudus.

VPRO Cinema

Dr. Helen Berger (Glas) raakt uit het lood geslagen als haar dochter Jasmin (Buhr) een ongeluk overkomt omdat ze wanhopig is - het gemis van een vader eist zijn tol. De onverschillige marxistische `docteur` Cornu (Silberbauer) met een Gauloise aan zijn lip blijkt een rots in de branding, terwijl dokter La Fuenta (Roth) het op zijn heupen krijgt als Maren Westendorp (Thurnau), een jonge weduwe, gouvernante van zijn kinderen wordt. Ondertussen dreigt Jan Ahrens (Graudus) te bezwijken onder zijn valse identiteit en hij vreest dat daardoor de knappe verpleegster Nicole (Kraushaar) niet meer van hem houdt. Alleen Dr. Frank Hoffmann (Wussow) maakt zich niet druk, want hij is immers op doorreis en niet betrokken bij al deze angsten en intriges. Voordat hij het eiland definitief verlaat en terugkeert naar Mexico wil hij dat echter alles in orde komt en maakt hij schoon schip. Het derde deel van deze nieuwe serie sluit af met een hoop pais en vree. De bekende soap, waaraan de massa zich met genoegen laaft. Het camerawerk is van Mike Gast.

credits

Regie:
Otto Retzer
Cast:
Klausjürgen Wussow, Uschi Glas, Gerd Silberbauer, Wolf Roth, Konstantin Graudus, Julia Thurnau, Mandala Tayde, Karina Kraushaar, Olivia Silhavy, Sarina Buhr
Camera:
Mike Gast
Muziek:
Klaus Pruenster
Jaar:
2002
Alt. titels:
Ende aller Lügen 3., Das
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Ziekenhuisfilm, Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen