Verenigd Koninkrijk 1994. Misdaad van Don Leaver. Met o.a. David Jason, Bruce Alexander, Caroline Harker, Neil Phillips en Lindy Whiteford.

VPRO Cinema

Politiedetective Frost (Jason) moet een serieverkrachter opsporen. Hij krijgt hulp van de vrouwelijke smeris Hazel Wallace (Harker) omdat zijn baas Mullett (Alexander) meent dat het inzicht van een vrouw cruciaal is bij het oplossen van de zaak. Zoals wel vaker gebeurt, klaart Frost de klus in zijn eentje, niet na talloze omwegen zoals het in ontvangst nemen van een onderscheiding, het George Cross, voor moed en onbaatzuchtigheid. Voor het eerst zit er ook een beetje romantiek in de lucht met Shirley Fisher (Whiteford), de verpleegster van zijn overleden vrouw, voor de speurende weduwnaar. Het scenario is van Christopher Russell. Aflevering 7, de vierde van de tweede serie.

credits

Regie:
Don Leaver
Cast:
David Jason, Bruce Alexander, Caroline Harker, Neil Phillips, Lindy Whiteford, Amelda Brown, Terence Budd, Vanessa Hadaway, Gavin Richards, Matt Bardock, Paul Moriarty, Claire Hackett, Tony Haygarth
Scenario:
Christopher Russell
Jaar:
1994
Alt. titels:
Touch of Frost: Stranger in the House, A, Stranger in the House, A
Genres:
Misdaad, Mysterie
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen