Duitsland/Italië 2000. Drama van Ruggero Deodato. Met o.a. Carol Alt, Rüdiger Joswig, Hans von Borsody, Ingeborg Schöner en Olivia Kolbe-Booysen.

VPRO Cinema

In deze aflevering wordt in het idiote scenario van Luca Manfredi en Dido Castelli zuster Kate (Rocco) uit de serie geschreven. Ze lijdt aan leukemie, maar voordat ze het tijdelijke met het eeuwige verwisselt, wil ze afscheid nemen van haar zeven- jarige zoontje Martin (Sparham). Ze had Martin altijd achter het behang geplakt vanwege zijn gewelddadige vader. Bye, bye Kate... Alexander (Joswig) moest met zijn sportvliegtuigje een noodlanding maken. In het vliegtuigje zaten als passagiers Carolina (Conrad) met haar ouders Michael (Yates) en Susanna (Adlam). Als Carolina na een noodlottige val uit een boom in coma raakt, doet Monica (Alt) wat ze kan, maar zij kan geen wonderen verrichten. Als de kleine Martin in de kliniek is, zorgt hij voor een wonderbaarlijke genezing: hij laat Carolina uit haar coma ontwaken. Later wordt Martin geadopteerd door de ouders van Carolina. Dikke jungle-soap die nog nauwelijks valt te onderscheiden van de ziekenhuisseries van dezelfde makers. De kijkers hebben het echter heel gulzig opgezogen en er kwamen nog meer vervolgen. Het camerawerk is van Sergio D'Offizi. Zonde van de tijd van de kijker. De waardering is voor de liefhebbers van de serie.

credits

Regie:
Ruggero Deodato
Cast:
Carol Alt, Rüdiger Joswig, Hans von Borsody, Ingeborg Schöner, Olivia Kolbe-Booysen, Michela Rocco, John Indi, Adrian Steed, Tim Yates, Lawrence Simbarashe, Yvonne Peters, Samantha Adlam, Karen Stally, Ammy Conrad, James Sparham, Diana Wilson
Camera:
Sergio D'Offizi
Muziek:
Guido De Angelis, Maurizio De Angelis
Jaar:
2000
Alt. titels:
Baum der Träume, Der
Genres:
Drama, Avonturenfilm
Trefwoorden:
Melodrama, Avonturenfilm, Junglefilm
Landen:
Duitsland, Italië

op televisie
0 uitzendingen