Killing for Love

1995, Mike Kesey, 90 minuten

Verenigde Staten 1995. Thriller van Mike Kesey. Met o.a. Jay Richardson, Alex Demir, Lisa Hasslehurst, Brandy Ledford en Jennifer Burton.

VPRO Cinema

Wat doe je als je een seksfilm moet maken en je zit zonder ideeën. Dan begin je met een film over het maken van een film, die steeds mislukt. Dan ben je al een stuk verder voordat je een echt verhaal moet bieden. Tenslotte verlaten een stel de set om na te gaan denken in een afgelegen huis. Vervolgens laat je tussen die voortdurend getoonde blote borsten en billen, een enge slasher optreden, die een voor een de aantrekkelijke mannetjes en vrouwtjes vermoordt, totdat er bijna niemand meer over is. Dan komt er een grote olifant met een hele lange snuit en die blaast het verhaaltje uit. De motivatie van de killer zit opgesloten in de titel, maar hij gaat verder: hij heeft een hekel aan slechte films - gelijk heeft hij. Het acteren is beneden peil, maar binnen negentig seconden wordt het oog geprikkeld door de opkomst van een tepel. Het scenario is van R.M. Johnson. Het camerawerk is van Howard Wexler.

credits

Regie:
Mike Kesey
Cast:
Jay Richardson, Alex Demir, Lisa Hasslehurst, Brandy Ledford, Jennifer Burton, Susie Childey, David Elliott, Daniel Andersen, Doug Jeffery, Raelyn Saalman, Monica Soares, Eddi Wilde, Sani Antonio August, R.M. Johnson
Productie:
Nick Zuvic
Camera:
Howard Wexler
Jaar:
1995
Alt. titels:
Tödliche Ekstase
Genres:
Thriller, Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Killing for Love (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer