Verenigde Staten 1998. Actiefilm van Rod Hewitt. Met o.a. Lorenzo Lamas, Shauna Sand Lamas, Heidi Thomas, Michael Paré en Herb Mitchell.

VPRO Cinema

Mitch (Lamas) waagt te vaak een gokje op de paardenraces. Hierdoor staat hij in de schuld. Hij werkt op de drukkerij van zijn vader, die een arm verliest als hij tussen de rollen van een pers geraakt. Nu moet Mitch, die niet al te briljant is, de zaak overnemen. Kort na het ongeluk meldt Boyle (Paré) zich, die met Mitch nog een schuld te vereffenen heeft en hij dwingt Mitch ertoe om vals geld te drukken. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Het scenario van regisseur Hewitt en Kevin Gebhard is helaas nogal kronkelig en zit vol met clichés. Lamas die steeds moeilijker te herkennen is, speelt niet zo geweldig, maar hij is altijd nog goed genoeg voor zijn fans. Paré als schurk, die zichzelf speelt, komt het beste uit de bus. Hoewel dit een actiefilm is, verloopt het verhaal maar supertraag. Het camerawerk is van Garrett Fisher. Ook bekend als THE DEBT.

credits

Regie:
Rod Hewitt
Cast:
Lorenzo Lamas, Shauna Sand Lamas, Heidi Thomas, Michael Paré, Herb Mitchell, Angela Jones, Bo Brundin, Daniel Quinn, Shaunna Sand Lamas, Shauna Sand-Lamas
Productie:
Alfred Sapse, Tani Cohen
Camera:
Garrett Fisher
Jaar:
1998
Alt. titels:
Debt, The
Genres:
Actiefilm, Misdaad, Thriller
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Back to Even (1998) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken