Duitsland 1998. Mysterie van Heinz Schirk. Met o.a. Karl-Heinz von Hassel, Martin May, Michael Degen, Anke Sevenich en Almut Eggert.

VPRO Cinema

Zakenman Harry Forster (Degen) is schatrijk maar ongeliefd. Ook met zijn dochter Nadja (Sevenich) leeft Harry op gespannen voet. Zij is directrice is van het vari[KA1]et[KA1]etheater Tingeltangelpalast dat zijn eigendom is. Hij neemt een gesprek van Nadja op waaruit blijkt dat zij haar getrouwde minnaar, Dr. Peter Tale (Marx), Harry`s huisarts, vraagt haar vader te vermoorden. Harry stuurt zijn advocaat het audiobandje en kort daarop wordt hij dood aangetroffen in het zwembad van zijn villa. Kommissar Brinkmann (Von Hassel) heeft het niet gemakkelijk om in het warrige wereldje van artsen en artiesten de juiste weg te vinden en de ware dader te ontmaskeren. Pas bij een tweede moord wordt het hem duidelijk hoe de vork in de steel moet zitten. Het scenario is van regisseur Schirk. Het camerawerk is van Werner Hoffmann. Achttiende zaak van Brinkmann, aflevering 378.

credits

Regie:
Heinz Schirk
Cast:
Karl-Heinz von Hassel, Martin May, Michael Degen, Anke Sevenich, Almut Eggert, Horst Günther Marx, Ute Christensen, Hans-Peter Luppa, Hans Falar
Scenario:
Heinz Schirk
Camera:
Werner Hoffmann
Muziek:
Axel Donner
Jaar:
1998
Alt. titels:
Rosen für Nadja
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Rosen für Nadja (1998) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken