Tatort - Voll ins Herz

1998, Ulrich Stark, 90 minuten

Duitsland 1998. Mysterie van Ulrich Stark. Met o.a. Sabine Postel, Heikko Deutschmann, Camilla Renschke, Walter Kreye en Dieter Landuris.

VPRO Cinema

Hauptkommissarin Inga L[KA3]ursen (Postel) is aanwezig bij een schoolre[KA3]unie als zij wordt opgeroepen voor een moord. Het slachtoffer dat midden in het hart getroffen werd door een kogel, is Mascha Borst, een jonge moeder die bij een sekslijn een extraatje verdient. Moest zij sterven omdat zij een prominente vaste klant chanteerde? Tijdens haar onderzoek stuit Inga op een bekende naam: Dr. Herbert Kreiner, haar baas! De aanwijzingen zijn tegen hem. In haar derde, spannende TATORT-zaak als Inga L[KA3]ursen krijgt onze kordate Kommissarin concurrentie. Uitgerekend van haar vriendje, journalist Sven Miller (Landuris), die een sensationeel verhaal ruikt en sneller dan zijn een heet spoor gevonden heeft. Het scenario is van Gabriella Wollenhaupt. Het camerawerk is van Wolf Siegelmann. Aflevering 396.

credits

Regie:
Ulrich Stark
Cast:
Sabine Postel, Heikko Deutschmann, Camilla Renschke, Walter Kreye, Dieter Landuris, Charlotte Schwab, Oliver Stritzel, Jenny Deimling, Angela Stresemann, Hanns Zischler
Scenario:
Gabriella Wollenhaupt
Productie:
Annette Strelow
Camera:
Wolf Siegelmann
Muziek:
Birger Heymann
Jaar:
1998
Alt. titels:
Voll ins Herz
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Voll ins Herz (1998) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer