Verenigde Staten 2000. Drama van Donald Wrye. Met o.a. Rebecca De Mornay, Henry Czerny, Melanie Mayron, Barclay Hope en Stewart Bick.

VPRO Cinema

Lainey Berman (De Mornay) ontdekt dat het leven aan een zijden draadje hangt als haar man Jay (Czerny) door een val tijdens het joggen in een coma geraakt. Nu staat ze er alleen voor met twee opstandige dochters. De hoop op genezing is gering, maar ze slaat zich er door met de hulp van haar goede vriendin Alice (Mayron) die zelf huwelijksproblemen heeft. In de kliniek leert ze Ted (Bick) kennen, wiens vrouw in een coma ligt. Ze geven elkaar veel steun en dat helpt enorm. Lainey hoopt op een wonder en zie daar, het geschiedt... Het scenario van Grace McKeaney naar de roman van Elizabeth Berg is tamelijk stroperig. Een en ander wordt goed gemaakt door het realisme van het drama en het redelijke spel van De Mornay, die eigenlijk te veel talent heeft voor zo'n onbenullige film, al is het onderwerp benauwend genoeg. De regie van Wrye is OK. Het camerawerk is van Malcolm Cross.

credits

Regie:
Donald Wrye
Cast:
Rebecca De Mornay, Henry Czerny, Melanie Mayron, Barclay Hope, Stewart Bick, Kim Roberts, Kayla Perlmutter, Charlotte Arnold, Philip Akin
Productie:
Beth Grossbard, Craig Anderson, Michael J. Maschio
Camera:
Malcolm Cross
Muziek:
Gary Chang
Schrijver:
Elizabeth Berg
Jaar:
2000
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Range of Motion (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken