Duitsland 2000. Mysterie van Pete Ariel. Met o.a. Dominic Raacke, Stefan Jürgens, Wolfram Teufel, Kai Scheve en Lars Gärtner.

VPRO Cinema

In Berlijn overvalt een commandogroepje, dat zich de Pr[KA3]ugelknaben noemt, met de regelmaat van de klok souteneurs en drugsdealers. De slachtoffers worden beroofd van hun ruime recettes, die naar een liefdadig doel gaan en de politie wordt telefonisch gewaarschuwd om hen te komen bevrijden uit hun benarde positie. Het openbaar ministerie bij monde van Staatsanw[KA3]altin Meisel (Weisgerber) kan natuurlijk niet lijdelijk toezien en keurt het recht in eigen handen nemen af. Till Ritter (Raacke) en Robert Hellmann (Jürgens) worden op de zaak gezet en vermoeden dat iemand bezig is een monopolie op te zetten in de Berlijnse drugshandel en prostitutiebusiness. Het is altijd een plezier om wilde Raacke en charmante Jürgens aan het werk te zien en misdaden op te lossen. Jammer dat Jürgens ermee op zou houden, maar hij kreeg een goede opvolger. Het scenario is van Horst Freund en Thomas Wittenburg. Aflevering 446.

credits

Regie:
Pete Ariel
Cast:
Dominic Raacke, Stefan Jürgens, Wolfram Teufel, Kai Scheve, Lars Gärtner, Tom Wlaschiha, Michael Kind, Caroline Scholze, Marcel Ickler, Eleonore Weisgerber
Scenario:
Horst Freund
Jaar:
2000
Alt. titels:
Letzte Rodeo, Das
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Das letzte Rodeo (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken