Duitsland 2000. Misdaad van Guido Pieters. Met o.a. Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz en Alexander Beyer.

VPRO Cinema

Harry Bantz (Beyer) pikt in opdracht auto's om aan de kost te komen. Als hij in een zojuist gestolen Mercedes Coupé rijdt, wordt hij na een wilde achtervolging aangehouden. Niet alleen loopt Harry tegen de lamp als autodief, maar ook als moordenaar, want in de kofferbak ligt het lijk van een jonge vrouw met een bos rozen. Nu is de rozenmoordenaar gepakt, in ieder geval de pers wil het geloven, maar de heren uit de titel hebben zo hun twijfels. Wie bestelde de auto bij Harry? Het scenario van Gert Steinheimer houdt de aandacht van de kijker heus wel vast, maar het is zo conventioneel als het maar kan. De spelprestaties zijn van het gebruikelijk niveau. Het camerawerk is van Achim Hasse. De serie staat nog altijd op de negende plaats van de Duitse krimi-toptien.

credits

Regie:
Guido Pieters
Cast:
Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz, Alexander Beyer, Ulrich Gebauer, Nadeshda Brennicke, Doris Schade, Alexander Hörbe, Roland Schäfer
Productie:
Verena Kulenkampff
Camera:
Achim Hasse
Jaar:
2000
Alt. titels:
Männer vom K3 - Harry's Pech, Die, Harry's Pech
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen