Hard Time

1996, Roger Nall, 91 minuten

Verenigde Staten 1996. Misdaad van Roger Nall en Roger Nail. Met o.a. John Bradley, Meilani Paul, Devin DeVasquez, Paul Parducci en Hal Havins.

VPRO Cinema

Michael Woods (Bradley) mag dan een spierbundel zijn, maar veel hersens heeft hij niet. Erin geluisd door zijn maat, belandt hij na een juwelenroof in de gevangenis. Om zich te wreken ontsnapt hij, maar zoals gezegd, Michael is niet erg snugger. Onderweg naar zijn lekkere vrouwtje Angel (Paul) en belust op wraak, raakt hij van de weg af als hij de prachtige Linda (DeVasquez) ontmoet. Zijn verstand zit dan inderdaad niet in zijn kop en hij duikt met haar tussen de lakens. En zo moddert dit geval steeds verder. Je stelt jezelf de vraag hoe het toch mogelijk kon zijn dat Roger Kinion een 'logisch' verhaal met een serieuze samenhang kon produceren; sterker nog: je begrijpt niet wat daarvan is overgebleven toen regisseur Nall en Richard Weinman het 'scenario' pleegden. De heren Mayer als Kelly, Parducci als Leon, Havins als Tony, Montano als Jimmy en Marinan als Hank zien er echter goed getraind uit, maar de dames mogen er ook zijn. Knijp een oogje dicht bij al die siliconen. Lovell is letterlijk en figuurlijk de grote ster en zij heeft veel fans die allemaal hopen op een tweede deel - wij niet. Het camerawerk is van Dean Lent. Uitgebracht door Mystique, de hofleverancier van Playboy.

credits

Regie:
Roger Nall, Roger Nail
Cast:
John Bradley, Meilani Paul, Devin DeVasquez, Paul Parducci, Hal Havins, Bryan Michael McGuire, Jacqueline Lovell, Fran Montano, Terence Marinan, Christopher Mayer, Davin Devasquez
Productie:
Richard Weinman, Michael Cain
Camera:
Dean Lent
Muziek:
Patrick Scott
Jaar:
1996
Genres:
Misdaad, Actiefilm, Thriller
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Hard Time (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer