Tatort - Filmriss

2001, Ralph Bohn, 90 minuten

Duitsland 2001. Mysterie van Ralph Bohn. Met o.a. Dominic Raacke, Boris Aljinovic, Ernst-Georg Schwill, Ulrich Tukur en Ralf Richter.

VPRO Cinema

Till Ritter (Raacke) glijdt tussen de lakens met een schone, maar mysterieuze jonge vrouw. De volgende morgen moet hij het lijk van een vrouw identificeren - zijn nachtvlinder! Iemand probeert hem een oor aan te naaien, want alle indirecte bewijzen gaan in Tills richting. Algauw is Till op het spoor van society chirurg Meister (Tukur), die echter veel handiger blijkt te zijn dan hij dacht. Zelfs Felix (Aljinovic) verdenkt zijn partner ervan de moordenaar van het meisje te zijn, maar hun vriendschap en samenwerking blijkt uiteindelijk sterk genoeg. Het scenario van Horst Freund, is een spannend psychologisch misdaadverhaal dat door sterke rollen vertolkt wordt. Het camerawerk is van Frank Brühne. Aflevering 508.

credits

Regie:
Ralph Bohn
Cast:
Dominic Raacke, Boris Aljinovic, Ernst-Georg Schwill, Ulrich Tukur, Ralf Richter, Naomi Krauss, Gennadi Vengerov, Neza Zelbus, Kareen Brandner, Veit Stübner
Camera:
Frank Brühne
Jaar:
2001
Alt. titels:
Filmriss
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Filmriss (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer