Verenigde Staten 2001. Drama van Lorraine Senna. Met o.a. Meredith Baxter, Robert Urich, Diane Ladd, Chad Michael Murray en Shawna Waldron.

VPRO Cinema

Deze deprimerende film over het heikele onderwerp incest zegt dat een vader (Urich), die zich [KA1]e[KA1]en keer aan zijn dochter (Waldron) vergrijpt, niet te helpen is en dat hij na therapie weer hetzelfde zal doen. De poging van de moeder (Baxter) om het gezin bijeen te houden mislukt en drijft het uit elkaar. De dochter isoleert zich en heeft een schuldcomplex tegenover haar moeder - blijkbaar was het de vader niet alleen. Voer voor psychologen, ongetrouwde medewerkers van de afdeling jeugdzaken en onderwerp-trippers. Het scenario is van Jean Abounader die tevens uitvoerend producent was, Donna Kanter (naar haar en Abounader's verhaal), David J. Hill, Jayne Martin en Paul Eric Myers; het toont onomstotelijk aan dat je dit complexe onderwerp niet in bijna anderhalf uur kunt behandelen. De rolverdeling deed zijn best. Het camerawerk van Don E. Fauntleroy is dik in orde, maar maakt nog geen goede film. Ook bekend als A LONG WAY HOME.

credits

Regie:
Lorraine Senna
Cast:
Meredith Baxter, Robert Urich, Diane Ladd, Chad Michael Murray, Shawna Waldron, Michael Wayne, Amy Savage, Anita Finley, Dale Ohnmeiss
Scenario:
Jean Abounader
Productie:
Jean Abounader
Muziek:
Peter Manning Robinson
Jaar:
2001
Alt. titels:
Long Way Home, A
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama, Incest
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Aftermath (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken