Sensual Friends

1999, Jay Madison, 93 minuten

Verenigde Staten 1999. Erotiek van Jay Madison. Met o.a. Jarod Carey, Brandy Davis, Doria, Griffin Drew en Bobby Johnston.

VPRO Cinema

Drie stellen en een onlangs gescheiden vriendin komen bij elkaar voor een weekend in een huis in de Californische heuvels om oude herinneringen op te halen. Dat worden algauw seksspelletjes, die vari[KA3]eren van geblinddoekt kussen en raden wie het is, tot het vertellen van wat de gewaagste plaats was waarop je de liefde bedreven hebt, die de kijker dan in uigebreide flashbacks ziet. De climax is meervoudig: de mannen willen allemaal een keertje met de gescheiden vrouw. Het is overduidelijk dat het scenario van George Ayvas niets voorstelt. De rolverdeling is echter geloofwaardig (ze genieten zichtbaar) en aantrekkelijk (geen tatoeages en piercings en de dames trekken netjes hun schoenen uit). Voor de kenners: Doria heet in werkelijkheid Doria Rone, Santangelo het in werkelijkheid Gary Angelino en O'Neil heet Nancy O'Brien. Voor de ware fans: Kim Dawson is van de partij als lekkere en gewilde Celinda. Sommige kijkers geloven dat het om drama gaat, maar die kennen het verschil tussen een speelfilm en gefilmde spelletjes niet. Het cleane camerawerk is van David R. Zera.

credits

Regie:
Jay Madison
Cast:
Jarod Carey, Brandy Davis, Doria, Griffin Drew, Bobby Johnston, Jenna Mattison, Gary Santangelo, Kim Sawson, Nancy O'Neil, Kim Dawson, Doria Rone
Productie:
Michael Feifer, Marc Greenberg, R. Melli
Muziek:
Herman Beeftink
Jaar:
1999
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek, Soft-porno
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Sensual Friends (1999) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer