Wildflower

1999, David Michael Latt, 92 minuten

Verenigde Staten 1999. Erotiek van David Michael Latt. Met o.a. Angel Risin, Tamie Sheffield, C.C. Costigan, Kim Little en Chris Hoffman.

VPRO Cinema

Een steenrijke zakenman sterft de zalige dood in de armen van een prostitu[KA1]ee. Zijn vrouw Jackie met het muizensnoetje (Estlund), dochter Audrey (Little), zonen Ethan (Stapleton) en Dennis (Hoffman) en diens vriendin Zoey (Sheffield) komen bij elkaar in de Californische bergen in een chique skihut om over de verdeling van de erfenis te praten. Dennis, die een slok lust, heeft trouwens een dame-in-nood gered bij het naburige benzinestation en zo maakt Nichol (Costigan) het gezelschap compleet. Nichol lijkt verdacht veel op de andere kinderen en de kijker vraagt zich af of de vader soms een goede klant van haar moeder is geweest. Tot zo ver voor een erotische genrefilm een behoorlijk plot. Daarna gaan ze allemaal uit de kleren, maar dit keer is het beter dan anders, behalve dat de leading leadies onnatuurlijk grote tieten hebben en de sexy boys ongeloofwaardig zijn. Een lesbisch nummertje verhoogt de pret voor seksgenre- verslaafden. Het camerawerk is van Byron Werner. Ook bekend als BLOOD RELATED en VIRGIN NIGHTS.

credits

Regie:
David Michael Latt
Cast:
Angel Risin, Tamie Sheffield, C.C. Costigan, Kim Little, Chris Hoffman, Dean Stapleton, Kristina Estlund, Dean Stepleton
Productie:
Scarlett Pettyjohn, Emmanuel Itier, Mark Boot, Marc Van Bever, Mark Headley
Camera:
Byron Werner
Muziek:
William Richter
Jaar:
1999
Alt. titels:
Blood Related, Virgin Nights
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Wildflower (1999) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer