Desires of Innocence

1997, Eric Gibson, 88 minuten

Verenigde Staten 1997. Thriller van Eric Gibson. Met o.a. Simon Page, Gabriella Hall, Lara Nelms, Jill Tompkins en John McCafferty.

VPRO Cinema

Een sexy trio dat bestaat uit Amanda (Hall), Valerie (Nelms) en Kelly (Thompkins), is hard aan vakantie toe. Ze besluiten te gaan ontspannen in Mexico City. Bij aankomst op het vliegveld wordt per ongeluk een koffer met sexy ondergoed verwisseld met de koffer van iemand anders. Pas halverwege de film krijgen de dames het in de gaten als er aantrekkelijke jongens komen om hun eigendom op te eisen. Die koffer bevat namelijk zwart geld dat gewit moet worden. Hoewel de ontmoeting met de heren als riskant beschouwd mag worden - het zijn immers schurken - wordt het een gezellig treffen met een hoop vriendelijk gestoei, pseudo seks enz. De spelprestaties en het als thriller mislukte scenario van Jalee Bailey staan op een uiterst laag niveau. Sommige mensen beweren dat de film een adequaat slaapmiddel is. De muziek is zo blikkerig dat je beter het geluid kunt uitschakelen en dan hoor je het nepperige gehijg en dito gesteun tenminste ook niet. Dit lopende bandwerkje is alleen te harden voor de fans van Hall. Het is de tot nu toe enig bekende soft-porno van Nelms. Thompkins heet in werkelijkheid Tompkins zonder h, maar dat kan niemand een barst schelen. Het camerawerk is van Keith Holland. Ook bekend als INDECENT OBSESSION.

credits

Regie:
Eric Gibson
Cast:
Simon Page, Gabriella Hall, Lara Nelms, Jill Tompkins, John McCafferty, Ariane Pellicier, Andrés García Jr., Juan Carlos Bonet, Eduardo De Gortari
Productie:
Deborah Nichols, Marc L. Greenberg, Adolfo Martínez Solares
Camera:
Keith Holland
Jaar:
1997
Alt. titels:
Indecent Obsession
Genres:
Thriller, Erotiek
Trefwoorden:
Erotische thriller
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Desires of Innocence (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer