Duitsland 1998. Drama van Otto Retzer. Met o.a. Klausjürgen Wussow, Harald Juhnke, Dennenesch Zoudé, Michael Lesch en Charles M. Huber.

VPRO Cinema

In dit tweede deel van de driedelige mini heeft Dr. Hofmann (Wussow) in Puerto Plata de leiding van het ziekenhuis op zich genomen, waar zijn overleden vriend Hansen geneesheer-directeur was. Zijn eerste pati[KA3]ent is de vermaarde advocaat Markus Wenger (Naumann), die na een hartinfarct in coma ligt. Sarah (Woytowicz), de knappe vrouw van Wenger, probeert Hofmann te verleiden. Intussen wordt de drankzuchtige havenarts Hendrik Willing (Juhnke) hopeloos verliefd op de aardige Patricia (Freese). Uit frustratie grijpt hij weer naar de fles en belandt na een verkeersongeval in de kliniek. Dr. Hofmanns collega, Dr. Peter Sander (Lesch) krijgt uit de 'Heimat' een boodschap: zijn vrouw wil zich van hem laten scheiden. Zo kabbelt het leven in de Dominicaanse Republiek verder, tussen de leuke, onbezorgde autochtone bewoners en de Duitse kolonie in een regelrechte Amerikaanse dokters-soap-serie-stijl. Het scenario is van Rolf- René Schneider. Het camerawerk is van Fabian Eder.

credits

Regie:
Otto Retzer
Cast:
Klausjürgen Wussow, Harald Juhnke, Dennenesch Zoudé, Michael Lesch, Charles M. Huber, Elisabeth Lanz, Eva Freese, Nicolae Popescu, Joan Faulkner, Monika Woytowicz, Horst Naumann, Wolfgang Böck, Eva Habermann, Hubertus Regout
Scenario:
Rolf- René Schneider
Camera:
Fabian Eder
Muziek:
Klaus Pruenster
Jaar:
1998
Alt. titels:
Sarah, 2., Karibik: 2. Sarah
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Doktersdrama, Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen