Between the Sheets

1997, Michael DeLuise, 98 minuten

Verenigde Staten 1997. Romantiek van Michael DeLuise. Met o.a. Lisa Rotondi, Peter DeLuise, Elyssa Davalos, Marco Sanchez en David DeLuise.

VPRO Cinema

Hoofdrollen Jake Weber (Peter DeLuise) en Georgina Carlyle (Rotondi) kunnen elkaar niet luchten of zien buiten de set van de tv-film, die ze draaien. Tegen verwachting in wordt de rolprent gehonoreerd met een prijs. Zo komen Jake en Georgina weer samen in de schijnwerpers te staan, maar ze hebben nog steeds een hekel aan elkaar. De pers bombardeert hen echter tot een droompaar. Zowel Jake`s agent Eduardo (Sanchez) als Georgina`s agente Layla (Davalos) geven het stel het dringende advies om de schijn op te houden. Zij moeten hun carri[KA2]ere, die een duik neemt, met publiciteit tegengaan, zodat ze kunnen hopen op contracten met hoge gages en op agenten met vette commissies. Schoorvoetend besluiten Jake en Georgina te gaan samenwerken en ziedaar, het wonder geschiedt: ze worden verliefd (en leefden daarna nog lang en gelukkig). Dit zeperige, onwaarschijnlijke sprookje is in deze beschrijving helder opgediend, maar wie naar de film gaat kijken vindt hem tamelijk chaotisch en verwarrend, hoewel je de afloop al mijlenver van te voren ziet aankomen. De Deluise-clan (regie, scenario en mede-hoofdrol) deed zijn best, maar het resultaat is helaas nogal mager. Eigenlijk een tv-film, die buiten Amerika bioscoopstatus werd verleend voor zijn release. Het scenario is van Peter DeLuise. Het camerawerk is van Billy Beaird.

credits

Regie:
Michael DeLuise
Cast:
Lisa Rotondi, Peter DeLuise, Elyssa Davalos, Marco Sanchez, David DeLuise, Carol Arthur, Jack McGee, Richard Davalos, Dom DeLuise, Rebecca Chaney, Ty Donaldson, Mark Fauser
Scenario:
Peter DeLuise
Productie:
Michael Bendetti, Michael DeLuise
Camera:
Billy Beaird
Muziek:
Peter Neff
Jaar:
1997
Genres:
Romantiek, Komedie
Trefwoorden:
Romantische komedie, Film over Film
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Between the Sheets (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer