Duitsland 1997. Misdaad van Gero Erhardt. Met o.a. Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz en Marek Erhardt.

VPRO Cinema

Financieel adviseur Leonardt Berg (Erhardt) heeft het Solea- concern in zijn macht, inclusief de voorzitter van de raad van bestuur Ludwig Portmann (Mues). Tijdens een openbare vergadering verbreekt hij de contracten van twee leveranciers. Hartmut Kr[KA3]oger (Kraeft) is dubbel gedupeerd: zijn bedrijf dreigt nu de afgrond in te storten en Berg heeft bovendien zijn vrouw Brigitte (Kryll) van hem afgepikt. Korte tijd later wordt Berg levenloos aangetroffen in het verlaten Turkse bad van een luxe hotel. De heren uit de titel (Dietl, Reck en M[KA3]uller) merken dat niemand een traan laat, maar geen hond doet een mond open. Ook de vlieger gaat niet op om het hoofd van de receptie (Lause) van het hotel te ondervragen. De zaak komt pas goed in beweging als Portmann verdwijnt. Het scenario van Thorsten Näter is een wie-is-de-dader vol dwaalsporen en afleidingsmanoeuvres, de beproefde formule van de serie. Vaste kijkers zullen er tevreden mee zijn. Het camerawerk is van Wolfgang Treu.

credits

Regie:
Gero Erhardt
Cast:
Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz, Marek Erhardt, Volkert Kraeft, Eva Kryll, Cornelia Corba, Herbert Stass, Joachim Dietmar Mues, Hermann Lause
Productie:
Doris J. Heinze
Camera:
Wolfgang Treu
Jaar:
1997
Alt. titels:
Männer vom K3 - Zu viele Verdächtige, Die, Zu viele Verdächtige
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen