Verenigd Koninkrijk 2000. Thriller van Gary Love. Met o.a. Trevor Eve, Susan Johnston, Holy Aird, Wil Johnson en Claire Goose.

VPRO Cinema

Uit de Theems wordt een golfzak opgevist met daarin het stoffelijk overschot van Debbie Britten (Farrell), die bij de politie een hoge functie bekleedde en ruim een jaar spoorloos was. Onderzoek wijst uit dat de dader iemand moet zijn die haar goed kende. Uiteraard wordt eerst haar ex-echtgenoot aan de tand gevoeld, maar dat lijkt een dwaalspoor te zijn. Dan is er nog een jonge stalker, die echter wordt vermoord. Ondertussen heeft de sectie uitgewezen dat Debbie zwanger was. De vraag is dus: wie is de vader. Een DNA bij verdachten vormt de oplossing. Klassieke Britse misdaadfilm met de nodige gruwelijke ingredi[KA3]enten, routine (druk op Dr. Frankie Wharton (Aird) van haar chef DCI Peter Boyd (Eve), enz.) en tenslotte een nogal teleurstellende ontknoping. Beslist voer voor genreliefhebbers. Het scenario is van Barbara Machin.

credits

Regie:
Gary Love
Cast:
Trevor Eve, Susan Johnston, Holy Aird, Wil Johnson, Claire Goose, Thomas Lokyer, Tessa Peake-Jones, Paloma Baeza, Lee Ross, Andy Buckley, Terence Maynard, Robert Demeger, Janet Ellis, Joanne Farrell, Dinah Stabb
Scenario:
Barbara Machin
Productie:
Deborah Jones
Muziek:
Colin Towns
Jaar:
2000
Alt. titels:
Every Breath You Take
Genres:
Thriller, Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen