Verenigd Koninkrijk 1997. Mysterie van Sandy Johnson. Met o.a. David Jason, Bruce Alexander, Isla Blair, John Lyons en James McKenna.

VPRO Cinema

Frost (Jason) wordt belast met het routine-onderzoek naar Jeanette Barr, die verdronken is. Van haar man James Barr (Calf) hoort Frost, dat ze een relatie had met een geestelijke: Father Sullivan (Strong). Als Frost hem aan de tand voelt, bekent Sullivan met Jeanette samen geweest te zijn op de dag van haar overlijden. Hij had toen de relatie verbroken en dat moet Jeanette gedeprimeerd hebben. James Barr was al eerder getrouwd en diens eerste vrouw stierf ook een onnatuurlijke dood. Dat speelde tien jaar geleden en Frost heeft ook die zaak behandeld. Als hij het dossier heropent, komt hij stukken tegen die hij nooit eerder gezien heeft. Dan wordt hij geheel onverwacht geschorst, juist op het moment dat uit de sectie blijkt dat Jeanette in een bad is verdronken en niet in de rivier. De vraag is nu in wiens bad en of Frost de kans krijgt de moord op te lossen, of ging het om twee moorden? Het scenario is van Michael Russell.

credits

Regie:
Sandy Johnson
Cast:
David Jason, Bruce Alexander, Isla Blair, John Lyons, James McKenna, Arthur White, David Gooderson, Anthony Calf, David Beames, Eion McCarthy, Gwyneth Strong, Gwyneth Powell, Yolanda Vazquez, Noel Johnson, Jason Riddington, Jane Wymark, Kenneth Cope, Alexandra Gilbreath, Angela Lonsdale, David McCreedy, Sally Sheridan
Scenario:
Michael Russell
Jaar:
1997
Alt. titels:
Touch of Frost: True Confessions, A, True Confessions
Genres:
Mysterie, Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen